AFX

BRX

CMX

KIX

FIX

SKX

UTAMA

LAIN-LAIN

APA ITU AFX?

AFX mengandungi ekstrak Aphanizomenon Flos Aquae (AFA) organik yang tumbuh secara liar, Ianya mengandungi pelbagai nutrien untuk kesihatan dan mampu meningkatkan tenaga, AFA adalah sejenis cyanobacteria (alga biru-hijau) yang diproses secara komersial menjadi makanan tambahan ia tumbuh secara semulajadi di Tasik Klamath di Oregon Amerika Syarikat.

 

AFA juga mempunyai spektrum mineral semulajadi, klorofil, antioksidan dan pelbagai jenis vitamin. Satu gram ekstrak AFA (3 kapsul) menyediakan 48% daripada keperluan harian vitamin B1 (beta-karoten) yang disyorkan.

133% daripada Vitamin B12 dan sejumlah besar dari semua jenis vitamin B kompleks, Dinding Sel AFA yang kaya dengan protein adalah sumber terbaik glikogen, dimana ianya diperlukan oleh hati untuk penyimpanan tenaga yang menjadikan ianya salah satu sebab pengguna merasai peningkatan tenaga selepas mengamalkan pengambilan AFX diet harian mereka AFA juga diketahui mengandungi molekul unik yang memodulasi pelbagai aspek kesihatan manusia. "Phenylethylamine" (PEA) yang dikenali sebagai "molekul cinta" mampu meningkatkan daya tumpuan dan perhatian,PEA juga merupakan penentu mood semulajadi.

 

Ekstrak AFA kami diproses menggunakan teknologi yang unik dengan menghilangkan dinding sel alga melalui proses bebas pelarut. Kajian mendapati AFA bukan sahaja mampu meningkatkan kesihatan dan tenaga malah ianya juga mampu merangsang proses pembaharuan sel yang rosak di dalam tubuh manusia secara semulajadi.

AFX adalah makanan tambahan yang digunakan secara tradisional untuk kesejahteraan umum.

© sihatinfo.com 2019 . Hubungi Maxxima Master Stokis (Klang) Afif Solution - 0169079892