AFX

BRX

CMX

KIX

FIX

SKX

UTAMA

LAIN-LAIN

APA ITU BRX?

BRX diformulasikan hasil dari gabungan bahan aktif terbaik iaitu ekstrak buah anggur dari Perancis dan ekstrak buah beri biru yang hidup secara meliar (Wild Blueberry).

 

Kajian klinikal hasil gabungan kedua bahan aktif ini menemukan tindakan sinergi flavornoid yang sangat bermanfaat untuk kesihatan minda.

 

Ianya juga dikenali sebagai makanan untuk minda, menghasilkan profil flavornois yang terbaik untuk otak dan menyokong keupayaan pembelajaran serta ingatan.

Bahan-bahan aktif ini mampu melepasi bahagian halangan darah ke otak (blood brain barrier) untuk mencapai kawasan sasaran dibahagian yang dikenali sebagai "Hippocampus". *Tidak semua bahan flavornoid mampu berbuat demikian, hanya flavornoid yang terbaik dan terbukti secara klinikal sahaja mampu memberi kesan positif kepada fungsi kognitif otak.

 

"Hippocampus" adalah kawasan utama otak yang bertanggungjawab untuk pembentukan dan pengulangan semula ingatan atau memori. BRX mampu melakukan lebih dari sekadar meningkatkan aliran darah ke otak, ia juga membantu pembentukan sel baru yang membolehkan penghantaran maklumat dengan lebih efisyen.

 

BRX adalah flavornoid pertama yang terbukti secara saintifik, berkesan dan sesuai untuk semua golongan pengguna.

 

Ianya juga sangat sesuai terutamanya pada proses peningkatan kektan minda, sebelum peperiksaan atau apabila terdapat keperluan untuk mengekalkan sejumlah besar maklumat di dalam otak.Produk ini juga disyorkan untuk warga emas yang ingin mengekalkan tahap ingatan yang sihat.

© sihatinfo.com 2019 . Hubungi Maxxima Master Stokis (Klang) Afif Solution - 0169079892